Ett Svenskt företag som idag är leverantör åt Maestri Italy och Babyliss produkter i Norden. Vi är beläget med huvudkontor i centrala Stockholm med lager i Småland och Hälsingland.

Sam Ali
VD/CEO Produkt och frisörspecialist

maja vonborg
marknadsföringschef

Patrik Säveholm
ADMINISTRATÖR

Vi är stolta över att presentera dig resultatet av ett långt och noggrant forsknings- och utvecklingsarbete som kommer att förändra våra trogna kunders upplevelse: den nya Ali-linjen

Vi har uppdaterat formlerna, valt de mest innovativa hjälpämnena och de mest tilltalande dofterna för att fortsätta att säkerställa det bästa av innovation och kvalitet. Sedan starten 2010 är Ali riktmärket för kunder och operatörer inom skönhets- och hårvårdsområdet, vilket garanterar utmärkta resultat och enastående prestanda.

Forskning, utveckling, innovation och kundfokus är de element som styr oss när vi utforskar nya trender. Den stora feedback som erhållits från din tillfredsställelse har inte hindrat oss från att fortsätta förbättra för att erbjuda en unik och oförglömlig upplevelse: En komplett, mångsidig och glamorös linje som följer dig under alla hår fastfaser, från tekniska salongbehandlingar till dagligt underhåll direkt hemma.

Sam Ali

 

Ali TRÄD
Kära kunder,
utvecklingen av marknaderna, den ökande uppmärksamheten från allmänheten och varför inte, vår medfödda benägenhet för innovation, har lett oss att omformulera vår produktfilosofi. Under de senaste säsongerna har du märkt hur Ali-familjen har vuxit när det gäller diversifiering och antal produkter. För att bättre orientera våra kunder inom Ali -världen har vi skapat en ny typ av väg baserat på praktiska kriterier eftersom det är i vardagen som våra produkter används.

Det kommer att bli en ny navigering men tro mig, väldigt intuitivt och “vänligt” som vi är säkra på kommer att hitta det bredaste medgivandet från din sida. Du hittar de produkter som placeras, både på webbplatsen och i katalogen, exakt var du förväntar dig att hitta dem. För detta är vi övertygade om att du omedelbart kommer att anpassa dig till detta nya koncept. Vi har “arbetat för dig” och det är sant, övertygad om att rätt tolkning kan förenkla och optimera din tid och kvaliteten på det arbete du ska göra, och kunna erbjuda dina kunder, både manliga och kvinnliga, en produkt och en tjänst alltid bättre.

Detta Ali Trädet är vårt träd där allt förklaras. Om du tittar på det kan du snabbt identifiera din sökväg. Den delades upp efter kundens resa inom en salong.
I denna process har vi urskilt tre olika ögonblick:

1 – TECH-OMRÅDET
Det första steget som kunden måste möta är det som rör det tekniska ingreppet på håret. Vi förstår därför alla produktkategorier relaterade till dessa operationer, såsom färgning med olika typer av färg och olika blekningsprocedurer; permanent för olika typer av hår, schampotekniker vars åtgärder stöder, reglerar och stabiliserar tidigare produkters verkan.
a – färgning
b – syre
c – permanent
d – tekniska schampon

2 – HÅRVÅRD
I detta steg inkluderar vi alla produktkategorier som skapats för behandling av både hår och hud. Vi utmärker oss under hårvård : dagliga behandlingar , kännetecknade av produkter med lättare aktiva ingredienser behandlingar riktade mot både specifika hårtyper och specifika situationer där de befinner sig (exponering för solljus, etc. …); botande behandlingar inklusive produktkategorier som syftar till hår- och hudvård.
a – produkter för daglig användning
b – produkter för specifik användning
c – produkter för botande användning

3 – STYLING
produkter för att förbättra och slutföra de tidigare stegen.
a – utjämning av
b – mousse
c – linfrö
d – modellering
e – polering av lack
Tillbehör
Rätt kit tillsammans med användningen av produkterna och deras presentation.
a – merchandising
b – verktyg
c – borstar

Sam Ali